Особистий кабінет

Чому наші шкарпетки не такі, як тисячі інших!

Чому наші шкарпетки не такі, як тисячі інших!

Консервативні люди сповідують, що шкарпетки бувають виключно чорними та білими. Чорні вдягають у будні, білі у особливо урочисті дні, а також влітку під сандалі. Проте усі адепти прогресу знають точно, що шкарпетки - не лише чохол для педикюру, а цілий всесвіт! За допомогою простої пари панчішок можна сказати те, що не говорять в голос. Яскраві шкарпетки -  це чудова нагода підкреслити почуття гумору, або привернути увагу до своєї екстраординарної персоналіті.

Наші шкарпетки сплетені не тільки з ретельно відібраних бавовняних ниток, у них вплетена наша турбота. Що може бути кращим, ніж носочок, який не парить і м'який, наче пух? Ми не хочемо, щоб вам довелося гуглити, шукати інструкцій та наймати Шерлока, аби знайти на шкарпетці п'ятку. Ми не віримо у шкарпетки onesize та шкарпетки на виріст. Тут і зараз ваша нова пара сидітиме на нозі ідеально!

Команда дизайнерів Urban Planet з нетерпінням чекає, поки ви нарешті побачите їх нові роботи. Ми в захваті і впевнені, що у вас будуть такі ж враження!

Пані та панове, на паркет запрошується пара номер один!

Пам'ятаєте, як будучи дітьми ми не мали соціальних мереж, месенджерів типу телеграм чи вайбер? Тоді доводилось домовлятись про все прямо на місці, заздалегідь призначати зустріч або кричати «Вийдеш? Ні? То скинь м'яч!». Тепло дитячих спогадів та ностальгія за канікулами компактно вмістились в цій парі шкарпеток.

Чому наші шкарпетки не такі, як тисячі інших!

Аксіома, з якою ніхто не стане сперечатись - «на колір і смак товариш не всяк». Наприклад, жовтий колір подобається не кожному. Проте, є ще одна безперечна істина: смайл має бути жовтим. Ми намагались бути гнучкими і спробували догодити усім. Наші смайли різних рас та відтінків. А саме у цей дизайн ми помістили максимальну кількість позитивно заряджених флюїдів!

Чому наші шкарпетки не такі, як тисячі інших!

Бувало у вас так, що ви абсолютно впевнені в існуванні вигаданого слова? Ось так граючи одного вечора компанією у слова, один із друзів почав доводити, що слово «йожик» цілком життєздатне і безсумнівно існує. Історії про веселі колапси можна розповідати доки вистачить настрою, а можна просто відобразити у кумедному ескізі.

Чому наші шкарпетки не такі, як тисячі інших!

Вибух кольорових крапочок, злам суворих ліній, танцюючі розкидані рисочки, веселі кольори - це міні вечірка у вас на п`ятці!

Чому наші шкарпетки не такі, як тисячі інших!

Поціновувачі стрітстайлу, власноруч підписаних полароїдних знімків також будуть в захваті від нашої співпраці з класним дизайнером. Колаборація з Жирковим обіцяє порадувати вас аж двома шкарпетковими дропами.

Чому наші шкарпетки не такі, як тисячі інших!