Особистий кабінет

Дроп KYIV ORIGINAL

Дроп KYIV ORIGINAL

В минулому улюблене місце життя та розваг сім`ї дніпровських полян, сіблінгів Кия, Щека, Хорива та їх молодшої сестри Либідь нині приваблює тисячі людей з провінції випробувати щастя у мегаполісі. Символічно, що кожен, хто вперше приїхав до столиці одразу ж потрапляє у вир міських пригод: стрімкий натовп пасажирів метрополітену, вийти на Хрещатик, купити Київський торт і план виконано! Проте, не кожен прибуваючий на Київ-Південний знає про локальні таємниці. З часом стає зрозумілим, що Троя - це не тільки історія про давню Грецію і коней, а також про масив, куди не можна доїхати на метро. Хрест і контракт - не лише терміни релігійних адептів та бізнесменів, а ще й місце для рандеву.

Київ настільки різноманітний, що кожен може знайти у ньому своє. Неймовірно, як одному місту вдається задовольнити капризи і затятих веселунів, і відчайдушних інтровертів. Якщо у понеділок ви встали не в гуморі, одразу ж в піжамі вирушайте за свіжими круасанами в найближчий Хлебный. У сонячний вихідний одягайте улюблені кросівки, худі kyiv original та гайда перетворювати круасани в кубики пресу в Ботанічному Саду. Ввечері кличте друзів у клуб Атлас, запросіть маму в Національну Оперу, або блукайте наодинці вечірнім Подолом з какао від Call me cacao. Щосуботи можна помилуватися танцюючими бабусями у Гідропарку або стати свідками міні-концерту в переході на Театральній Площі. Не у кожному місті можна взимку знайти свіжі полуниці, а в Києві всі ваші забаганки втілить Бессарабський ринок. У вагоні метро можна купити пластир і путівник Берліном, а виходячи зі станції скупитись свіжими огірками та півоніями.

Якщо вам близькі усі ці речі, притаманний шарм старих вуличок, легенда у кожній будівлі та травневий Хрещатик, рясно освічений каштановим цвітом, ми раді презентувати вам новий дроп KYIV Original. Запевняємо, що якщо ви можете назвати поспіль три станції метро синьої гілки - ви повноправно можете купувати наш шопер, толстовку або футболку. Головний символ Києва - каштановий лист - ми використали для столичної ідентифікації в нашому дропі. Унікальний дизайн ми доповнили летерінгом original. Як результат, кожен володар "київського" дропу претендує на звання киянина з виключним смаком.

Придбати лімітовану колекцію можна в магазинах Urban Planet в Києві та онлайн.

Дроп KYIV ORIGINAL