Особистий кабінет

Колаборація з Пашою Жирковим

Колаборація з Пашою Жирковим

Минуло більше року з часу нашого доленосного знайомства з ілюстратором Пашою Жирковим. Паша створює вуличний арт та малює для The Village. Наша з ним зустріч обернулась в безліч хороших ідей: від окремих принтів до патернів.

Згодом, наша дружба подарувала українським поціновувачам стріт-стайлу цілі дропи. Один із них з квіткою і банкою фарби crylon. Вибір фарби зовсім не випадковий. Усі майстри графіті та ті, хто в темі, одразу зрозуміють відсилку до стріт-арту. Адже саме з фарби crylon почали створювати вуличні шедеври. 

У цьому дропі ми поєднали графіті з власним почерком Паши і тепер цей неймовірний мікс втілений у принти, які однаково добре пасують як прихильникам нашого бренду, так і прихильницям. 

Колаборація з Жирковим виявилась настільки приємним та плідним процесом, що уже зовсім скоро наша фантазія привела нас до полароїдних знімків. Папір миттєвих фотокарток так часто встигає зафіксувати веселі моменти нашого життя. Таким чином, в ході дружніх обговорень, нам захотілось обіграти ці знімки, кумедні історії та неодмінно додати кумедні написи, які б ще більше підкреслили суть фото. Ми поговорили, посміялись, а згодом народився Dat Ass: принт та паттерн, який ми втілили на одязі та аксесуарах Urban Planet. 

Невпинний рух вулиць постійно нас приваблює і надихає на нові колекції. Ми постійно вдивляємось у деталі, захоплюємось стріт лайфом. Намагаючись зберегти найцінніші моменти, ми закарбували їх у принт та патерн «стріт лайф». 

Як і всі великі митці, ми завжди наповнюємось ідеєю, а потім втілюємо у матеріальне. Виключно завдяки натхненню створюються наші дизайни, якими ви потім поповните свій гардероб. Ми завжди шукаємо повного співпадіння з настроєм та розумінням дизайнера, знаходимо спільне «вау-рішення» і тоді запускаємо його в роботу. Всі речі з колаборації доступні в наших магазинах та онлайн.