Особистий кабінет

Флешбек у минуле

Флешбек у минуле

Історія стріт-культури пережила безліч самозванців. Таких, які проголошували себе вуличною модою на кожному кроці, але у стрімкому вирі подій вистояли тільки ті, хто творили задля ідеї, а не з власної вигоди.

Коли ми дивимось на речі з дропу "Restock" відчуваємо ніби заглядаємо у магічну кулю і бачимо там минуле. Нам завжди приємно згадувати процес створення дизайнів, адже продукт на вітрині - це результат наших вражень, переживань, улюблених історій. Нічого у наших дропах ніколи не було випадковим і будьте певні, при нагоді ми залюбки розкажемо вам про принт на вашому дедхеті або футболці. Дроп "Restock" для нас ностальгічний і ми ділимось з вами цінними спогадами їх створення. У цьому рестоці ми згадуємо три символічні і дорогі для нас дропи.

Перший - High Times на тематику 4/20 (20 квітня) - день куріння марихуани, яким поділились з нами друзі-американці. Цей дроп був для нас першим і досі багато хто впізнає нас за ним. Зазвичай, у цей день великі люди піднімають питання легалізації канабісу законодавством, а для інших - це привід зібратись компанією, побути з друзями за теревенями та травкою.

Ми були першими, хто в Україні, згадав про 4/20. Згодом з'явились схожі дизайни у інших брендів, проте наш родом з 2012 року прийнято вважати піонером.

Другий дроп - це ілюстрація того, з чим повсякденність змушує стикатись представників хіп-хоп культури. Цей принт ми розробили разом з дизайнером Broks у 2013 році.

Третій дроп родом з 2014 року, коли в Україні були непрості часи. Звичайно, ми відгукнулись на події Революції Гідності і хвилювання мільйонів українців не лишили нас байдужими.

Дроп "Restock" про наш творчий шлях, наші оригінальні ідеї, які згодом надихали інших.