Особистий кабінет

Кепки Urban Planet: Новинки 2020

Кепки Urban Planet: Новинки 2020

Звичайно, коли ви скажете «бейсболка» усі зрозуміють, що ви маєте на увазі. Проте, для справжнього поціновувача стріт-стайлу «бейсболка» - це містка категорія, а не просто назва головного убору.

Те, що традиційно сьогодні називають «бейсболкою» сьогодні більш коректно назвати дедхетом. Дедхет (англ. dad hat) - конструкція з шести «пелюстків» скріплених кнопкою на потилиці, яка має довгий та зазвичай вигнутий козирок. Айдентика, паттерн або арт - незмінний елемент на фронтальній частині.

Чим особливі кепки в новому сезоні?

Ми дуже піклуємось про наш продукт і тому цього року заморочились ще більше підготувавши для вас новинки.

Модний мастхев - дедхет з принтом-квіткою

Кепки Urban Planet: Новинки 2020

Виходьте у світ прихопивши снепбек патернований летерінгом. Додаткового ефекту додає рефлективна вишивка.

Збоку - наш фірмовий тег.

Кепки Urban Planet: Новинки 2020

У світі бейсболок також є окреме місце для снепбеку. Основа іміджу r'n'b культури та обов'язковий атрибут прихильників hip hop'у. Ззовні така бейсболка відрізняється від інших твердим козирком та великою лобовою частиною. Такий аксесуар не натягують міцно, а скоріше ледве накидають на голову.

Якщо ви слідкуєте за оновленнями асортименту Urban Planet, то певно знайомі з речами, які ми створили у колаборації з дизайнером Жирковим. Нинішній сезон теж порадує новинками нашої співпраці: снепбек, тракер та панама.

Кепки Urban Planet: Новинки 2020

Чорний нікого не залишає байдужим. Врахувавши популярність найтемнішого із кольорів, ми створили чорний дедхет з рефлективним лого. Малюнок не лише виблискує на світлі, а ще й відбивається різними кольорами, наче хамелеон.

Кепки Urban Planet: Новинки 2020