User Profile

Urban Planet: Як все починалося?

Urban Planet: Як все починалося?

Кожен з нас унікальний – не копія, не репліка, не плагіат. І наші речі також! Вони відображають наше бачення, наш внутрішній світ. Одяг, як татуювання на тілі – він має свою ідею, підтекст, прихований сенс.

Як «Dolce & Gabbana» і «Prada» куплені, правда, на базарі ніколи не стануть чимось унікальним, так і повторена творчість не викличе захоплення. Тому бренд Urban Planet – це синонім індивідуальності, це створені нами ідеї трансформовані в речі. Інколи від зародження до втілення проходять тижні, місяці пошуків, але воно того варте.

Історія бренду – це історія трансформації: із старту в кілька десятків доларів і 20-30 речей з дизайнерським принтом – до талановитої команди з різних куточків світу і назвою, яка асоціюється з унікальністю. Urban Planet – доказ того, що одяг-майнстрім може бути особливим.

Думка про створення речей з ідейним задумом з’явилась у Станіслава Шипіля ще в 2010 році, коли, захоплений хіп-хоп культурою, він вирішив оживити одяг, наділити його душею. Перші речі втілювали саме елементи хіп-хопу. Далі були нові захоплення (брейкінг, графіті, діджеїнг, сноубординг) і нові трансформації. Кожен напрям вуличного стилю знаходив своє відображення в толстовках, світшотах, футболках – речах, які втілюють urban, в яких легко творити, розважатись, чілити – проживати свій день яскраво.

Кожен дизайн, малюнок мають задум – це не пусті картинки для привернення уваги! Це схований підтекст, зашифрована ідея. Одяг Urban Planet – це про комфорт та практичність, в ньому зручно творити і розвиватись, підкорювати нові горизонти і цілеспрямовано йти до мети. Це речі, які підкреслюють оригінальність власника, проявляють його внутрішній світ і бачення світу навколо.