User Profile

Десять років Urban Planet - Дроп X

Десять років Urban Planet - Дроп X

Зазвичай, ми пишемо статтю, де розповідаємо як наші колекції пов‘язані з певними подіями чи ідеями. Цього разу ми з особливим захватом пишемо вам про дроп Х. Не витрачайте час на здогадки, ми самі зізнаємося чому саме Х.

Цьогоріч Urban Planet святкує ювілей, нам – 10 років! Щоб відмітити день народження, ми створили дроп «ікс», а Х - як відомо і є римськими 10. 

Звичайно, наш шлях не був простим і не все одразу виходило ідеально. Ми ні про що не шкодуємо, адже помилки допомогли нам засвоїти безцінні уроки. Завдяки усім злетам та падінням, ми ще більше ствердились у баченні стріт культури. Ми щасливі знати, що поціновувачі вуличного стилю обирають нас через якість та розділяють наше бачення концепцій. Те, як ви оцінюєте наш час та ідеї, які ми невтомно вкладамо у дропи, дуже для нас цінно. 

У новій колекції присвяченій нашій першій декаді ви майже всюди побачите х або 10. Для того, аби у цілому світі вуличні модники змогли розгадати наше послання, ми створили принт з тегами числа десять різними мовами. Оскільки стріт культура нерозривна з графіті, ми традиційно створили малюнок з десяткою. Також, у свіжому дропі, ми підготували для вас теги, де 10 і абревіатура UP переплітаються. 

Погодьтеся, що не кожному українському бренду під силу вистояти цілих десять років, а особливо коли світову економіку декілька раз сколихнули кризи, а на долю України випали дві революції. У 2020 святкуйте разом із нами 10 років розвитку якісного українського стрітвіру та обирайте речі з нового дропу онлайн та в магазинах вашого міста. 

Працюємо для вас далі!!