User Profile

Дроп China Town

Дроп China Town

25 січня 2020 року на китайський Новий Рік вийшов дроп China Town. Від ідеї до реалізації пройшло 4 роки, але ми переконані, що воно того вартувало. В асортименті 30 речей: від світшотів, толстовок, і до шкарпеток з рюкзаками і бананками.

Пройдемося по кожному етапу дропу China Town, щоб в повній мірі донести його задум.

Ідея

Ідея дропу зародилася ще в 2016 році, коли наш головний дизайнер відвідав Китай. Культура цієї країни є настільки вражаючою, що нам захотілося передати це в речах. Тепер кожен наш клієнт може відчути це на собі та проникнутися культурою Китаю.

Цінності

Перші асоціації з Китаєм - це дракон, тигр, повітряні ліхтарі та кольорова гамма в червоних та золотих кольорах. Це те, що закладенно з давніх-давен і є невід'ємною частиною культури. В Urban Planet ми переконані, що речі мають передавати цінності, тому в даному дропі ми теж не відходили від цієї стратегії.

Кольори

Золотий тигр та дракон символізують привязку до тематики Китаю.

Чевоний колір - є одним з найважливіших в китайській культурі.

Що означають ієрогліфи?

Під час створення дропу ми намагалися максимально врахувати всі деталі. Ієрогліфи були наступною важливою частиною культури Китаю, тому писати будь-які вибіркові символи, які не несуть ніякої цінності ми не могли. В ієрогліфах ви можете прочитати напис Urban Planet, а спереду ми розробили переплетення букв UP у вигляді ієрогліфів.

Концепт

Тепер ви знаєте, що означає дроп та від чого ми відштовхувалися, аби зробити трансформацію ідеї в речі, пов'язавши це з вуличною модою. Комбінуйте речі з дропу в повсякденних образах та будьте ще більш стильними.

Окремий респект від команди Urban Planet за те, що розділяєте наші цінності!