User Profile

Дизайн, за який ми платимо

Дизайн, за який ми платимо

Зовнішній вигляд панка та світської левиці промовистіше слів. Недарма існує приказка «зустрічають за одягом,...». Лише після цього будуть оцінювати вашу харизму і складатимуть про вас судження з вашої вербальної мови. Проте зовсім не обов‘язково вдаватись до крайнощів, проголошувати маніфести через текстиль і екстравагантну зачіску. У місті людей в чорних пуховиках, ви точно знаєте, що той хто насмілився одягнутися не в темне - безстрашна людина, а значить з такою можна і в вогонь, і в воду. 

Адам і Єва, чий фешн стиль зараз копіює Нікі Мінаж - фундатори моди. Вони - перші і останні люди, кому лук дістався безкоштовно і був обтяжений соло-місією прикрити непристойне. Усе що було потім яскраво ілюструє, як одяг ставав показником походження, переконань, професії та статку. Нічого не змінилось і у сучасному світі. Ви добре розумієте чого чекати від власниці сумки Прада, де ім‘я модного дому написано з шістьма граматичними помилками. 

Найкращі бренди ніколи не вдаються до безхитрісних копіювань, маніпуляцій з дешевими матеріалами vs високою ціною. Такі, насамперед, цінують свою творчість і переконані у власній ідеї. Вони знають, що їх ім‘я прочитається не на нагрудному транспаранті. Діор це чи ринок у Хмельницькому відкриється у першому дотику, в унікальності крою, в акуратних швах і вишуканості принтів. 

Ціна вашого улюбленого світшоту чи навіть м'якеньких шкарпеточок з Сімпсонами формується з ряду складових.

У процесі ціноутворення не можна обділити нікого, хто брав участь в появі ваших речей на світ. На свою копійку з покупки заслужив дизайнер, для кого кожна модель, кожен шов та паттерн - не просто забаганка, а глибока концепція. Можливо ніхто інший не патрулюватиме на виході з поліграфії, як той, хто задумав, що напис на вашому світшоті має бути саме у відтінку 5645С за pantone, а не просто сірий, як може здатись будь-кому іншому.

Матеріальної подяки, безперечно,  гідна і швачка, і дистрибютор тканини. Навіть малесенький шовкопряд отримає свої роялті. Тому, будь ласка, не дивуйтесь, що виробнику довелось найняти швачку дещо дорожчу, рівня senior для того, аби все виглядало охайно і милувало око з усіх сторін: хоч з лиця, хоч навиворіт. 

Фінансової нагороди заслуговує і та людина, яка замість того, аби закупити найдешевшу тканину, буде ретельно добирати якісний текстиль. Сумнівну синтетику одразу ж видає блиск та характерний хрускіт, який тканина радо видає при кожному вашому русі. Справжній професіонал знає, що оптимальний варіант - це 90% бавовни, щоб ваша шкіра раділа ті 10% еластану для того, аби виріб зберігав форму, міг тягнутись там, де вам потрібно і довго радував око тим самим кольором, який вам припав до серця у день покупки.

Очевидно, що є готові пожертвувати вартістю однієї чашки кави і віддати заощаджену суму людині, завдяки якій вам не чешеться все тіло, нічого не додає дискомфорту в і без того не просте молоде життя. 

Коко Шанель передала і просила нас усіх не забувати, що у нас не буде другого шансу справити перше враження. Нехай кожен, хто навіть окине вас переферичним поглядом, одразу і безпомилково ідентифікує у вас естета та поціновувача. Ті, хто розуміється на стріт культурі, навіть попри максимальні зусилля, не зможуть поважати вас, якщо ви хочете здаватись не тим, ким є. Якщо претендуєте і не відповідаєте.